arrow mouse

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte sa faceti o comanda de incaltaminte pe acest site. Daca sunt necesare informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa comenzi@yvettes.ro.

Website-ul www.yvettes.ro este dezvoltat si este proprietatea REDLINE PRODUCTION S.R.L. inregistrat la Registrul Comertului cu J40/5980/2012, CUI: RO30242901.

Yvettes.ro este un magazin online iar produsele aflate pe site-ul nostru pot fi achizitionate completand formularele existente in website. Pentru a va putea informa asupra ultimelor noutati va recomandam sa va creati un cont de utilizator al magazinului si/sau sa va abonati la Newsletter.

Prin accesarea site-ului Yvettes.ro utilizatorii accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului, realizandu-se un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentate.

RedLine Production isi rezerva dreptul de a revizui si a modifica acest document, fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul, prin actualizarea prezentei pagini. 

Utilizarea elementelor de continut din site (informatii brand, produse sau fotografii) fara acordul prealabil al REDLINE PRODUCTION S.R.L. sau intr-un scop care dauneaza intereselor sau imaginii companiei  se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.yvettes.ro, inclusiv continutul original, design-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea romana privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin in intregime REDLINE PRODUCTION S.R.L

Produse prezentate si preturi
Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar pot exista situatii cand, in functie de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra, exista diferente intre culorile afisate de monitorul dumneavoastra si culorile produsului in realitate.

REDLINE PRODUCTION S.R.L. nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul nu contine taxele de transport. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.