arrow mouse

Politica de retur

Returul produselor


Clientul  are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii, sa returneze produsele si sa instiinteze REDLINE PRODUCTION SRL  asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-        contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );

-        produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

-        in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;

REDLINE PRODUCTION SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice.

Dreptul de retur de 10 zile lucratoare se aplica doar produselor lucrate standard, aflate in stoc.

Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c)produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile clientuluiNU se returneaza.

De aceea este foarte important sa ne lasi cu atentie marimea si masurile piciorului  atunci cand plasezi comanda.

In cazuri exceptionale, daca produsul realizat la comanda are probleme de finisaj, marime sau calitate a pielii ori este un produs cu defecte, trimite-ne un email de notificare a problemelor constatate (insotit de fotografii ale produsului),  in 24 de ore de la primirea comenzii, la comenzi@yvettes.ro

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str. Cluceru Sandu nr. 2, Sector 2, Bucuresti.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!


Nota: Va recomandam sa probati pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.


Pentru returnarea produselor va rugam sa completati  FORMULARUL DE RETUR