arrow mouse

Politica de retur

Returul produselor

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumita de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Dreptul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Este necesar doar sa ne anuntati de intentia duneavoastra pe email : comenzi@yvettes.ro.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul  are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze REDLINE PRODUCTION SRL  asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );
produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;
in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;
REDLINE PRODUCTION SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 zile calendaristice.

Produsele Yvette’s Shoes care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .

Incaltamintea executata la comanda dupa specificatiile clientului nu poate fi returnata.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport ( daca exista ). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str. Cluceru Sandu nr. 2, Sector 2, Bucuresti.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!
Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!
Nota: Va recomandam sa probati pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.

REDLINE PRODUCTION isi rezerva dreptul de a refuza retururile care se incadreaza in aceasta politica de returnare.
Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.

Costuri de returnare

Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de client.

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.