arrow mouse

Livrare

Produsele comandate pe siteul www.yvettes.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului sau pot fi ridicate de la sediul firmei direct de catre client. Nu lucram cu Posta Romana.

Costurile de expediere sunt suportate de catre client si pot diferi in functie de localitate conform tarifelor practicate de Fan Courier.

Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. 

Metode de plata:

Transfer bancar ( internet banking ) / ordin de plata: Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Produsele trebuiesc achitate integral. Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin e-mail la comenzi@yvettes.ro
Plata numerar (cash) la livrarea produselor. Vei achita contravaloarea comenzii tale in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei vei primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele. Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice.

Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-48 ore.

Pentru produsele la comanda trebuie sa luati in considerare si termenul de executie, livrarea se va face intre 7-14 zile lucratoare.
Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 20:00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.
Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri sau la cerere expresa sambata. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

RedLine Production nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 
Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.

Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre REDLINE PRODUCTION S.R.L., coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.