arrow mouse

Garantia Incaltamintei

REDLINE PRODUCTION iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa comenzi@yvettes.ro. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.

Modalitati de asigurare a garantiei:


• reparare produsului
• inlocuirea produsului
• reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea la newsletterul Yvettes.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand  instructiunile din subsolul fiecarui email. 

CONFIDENTIALITATE

REDLINE PROODUCTION SRL garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor site-ului www.yvettes.ro
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. REDLINE PRODUCTION SRL nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat sau daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Pe site-ul www.yvettes.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea care il detine nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda; deasemenea site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total, in caz contrar aceasta actiune va fi cercetata ca atare de autoritatile competente.

Pentru o intelegere cat mai buna a tuturor acestor clause si detalii, va rugam cititi si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dispozitii finaleUn potential conflict intre REDLINE PRODUCTION SRL si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.
Pentru a contacta magazinul online www.yvettes.ro, ne gasesti la:  0743.292.167 si pe adresa de e-mail comenzi@yvettes.ro.